My device is lost. It states on my Q app there is no device? Do I reinstall?

  • 2
  • Question
  • Updated 3 months ago

my Liftmaster My Q lost the device.  Been using for about 3 months and it was LOST all of sudden.

It states on my Q app there is no device?  Do I reinstall?

Photo of Rebecca

Rebecca

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 1 year ago

  • 2
Photo of Maya Ewing

Maya Ewing

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
My device was "lost" too over the weekend. It prompts me to install a new device. The installation process was such a difficult task when it was first installed that I am extremely hesitant to go through the process again knowing the app is so unstable and this could very well happen again. Very disappointed and have had to revoke my recommendation made to several neighbors and co-workers.
Photo of MyQ Community Manager

MyQ Community Manager

  • 2294 Posts
  • 145 Reply Likes
Rebecca, it's possible your device is offline and may need to be reconnected. Can you tell me the device you're trying to connect, as well as serial number? If you're able to, a screenshot would be helpful as well. Thanks, Chuck.
(Edited)
Photo of Rebecca

Rebecca

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
My Q smart garage Hub
It worked for many months now it is saying I don't have a device installed and each time I try and add a new device, NOTHING.
Photo of MyQ Community Manager

MyQ Community Manager

  • 2294 Posts
  • 145 Reply Likes
Rebecca, thanks for the additional info. I've requested a customer support agent reach out to you for further assistance.
Photo of Marty Moister

Marty Moister

  • 1 Post
  • 1 Reply Like
I have had the same issues. This product needs work!
Photo of Rob Hamilton

Rob Hamilton

  • 1 Post
  • 1 Reply Like
I am currently having the same issue. Anyone find a fix yet? When I go to reinstall it’s says my HUB is connected to WiFi but it’s not
Photo of Bob Horenkamp

Bob Horenkamp

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
It says I have no devices connected to my account after more than a year? What idiotic change did the engineer make to the web site to delete everyone configuration?!
Photo of Chamberlain Admin

Chamberlain Admin, Official Rep

  • 338 Posts
  • 14 Reply Likes
Thank you for the quick response, Benoit. We will reach out to our technical support team. 
Photo of Benoit Landry

Benoit Landry

  • 4 Posts
  • 2 Reply Likes
Don't waste your time with this. They will essentially tell you to replace the door sensor, or buy a new MyQ Smart Garage Hub.
Photo of Genevieve Marheineke

Genevieve Marheineke

  • 1 Post
  • 1 Reply Like
Mine also says I need to connect a device, even though I’ve been connnected for months.
Photo of MnQuad Tuber

MnQuad Tuber

  • 4 Posts
  • 1 Reply Like
Will Chamberlain send replacement parts since they no longer support this device?
Photo of roasm

roasm

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
My app also says there is no device, when it was working recently. Help!